Menu Zavřít
+420 604 309 903 Kontakt
Úvod Jídlo a nápoje Trvanlivé potraviny Sušené maso INDIANA Jerky hovězí Peppered 25g

INDIANA Jerky hovězí Peppered 25g

Sušené hovězí maso zauzené. Celý popis

Skladem
58 Kč
cena bez DPH: 51,79 Kč
Katalogové číslo: 128241 INDIANA s.r.o.

Nakrmte svou divokou stránku pořádným hovězím s kousky čerstvě drceného pepře. Ten má úžasné vlastnosti otevírat chuťové pohárky a znásobovat všechny chutě v mase. Když chcete zkusit něco opravdu kořeněného, je Beef Jerky Peppered jasná volba.

  • 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovězího masa
  • Vysoký obsah bílkovin 54 %
  • Bez lepku

Složení: hovězí maso, jedlá sůl, mořská sůl, cukr, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, dextróza, pepř 0,6 %, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.

Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.

Nutriční hodnoty výrobku: 100g 25g * GDA 25g **
Energetická hodnota v kJ 1276 319 4 %
Energetická hodnota v kcal 303 76 4 %
Tuky v g 5,8 1,5 2 %
z toho nasycené v g 2,1 0,5 3 %
Sacharidy v g 4,2 1,1 0 %
z toho cukry v g 1,9 0,5 1 %
Bílkoviny (proteiny) v g 54 14 28 %
Sůl v g 2,4 0,6 10 %

* porce

** referenční příjem průměrného dospělého člověka


Jak se suší jerky ?

  1. Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
  2. Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
  3. Poté je ručně kladeno na rošty.
  4. Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
  5. Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.